Muzikale presentaties

Ik wou dat ik jouw leven had – Rick Treffers

 
Ik wou dat ik jouw leven had is het schrijfdebuut van de Haarlems-Amsterdamse zanger en muzikant Rick Treffers: een aanstekelijke mix van tourverslagen, interviews, hilarische én spannende avonturen in en buiten Nederland. De lezer krijgt een subjectief kijkje in de Spaanse en Nederlandse muziekwereld door de ogen van zowel Treffers als journalist Dick Scheffers.
 
De presentatie van Ik wou dat ik jouw leven had heeft plaatsgevonden op 4 november in The Irrational Library, Doelstraat 31 zwart, Haarlem.
 
Rick Treffers is nog te zien en te beluisteren op onderstaande data en lokaties:
 
14 maart Zaal 100, Amsterdam (aanvang 20.00 uur)
15 maart Huiskamerpresentatie, Utrecht
16 maart Huiskamerpresentatie, Amsterdam
17 maart Huiskamerpresentatie, Haarlem
 
Mail ons voor meer informatie over deze intieme, muzikale presentaties.

 • Onlangs verschenen

  Ik wou dat ik jouw leven had
  Uitgeverij Vreugdenberg
  ISBN 978-90-821733-7-6
  Prijs EUR 16,95

   

  bestelknop

Uitgeverij Vreugdenberg | info@uitgeverijvreugdenberg.nl