Uitnodiging boekpresentaties

Ik wou dat ik jouw leven had – Rick Treffers

 
Ik wou dat ik jouw leven had is het schrijfdebuut van de Haarlems-Amsterdamse zanger en muzikant Rick Treffers: een aanstekelijke mix van tourverslagen, interviews, hilarische én spannende avonturen in en buiten Nederland. De lezer krijgt een subjectief kijkje in de Spaanse en Nederlandse muziekwereld door de ogen van zowel Treffers als journalist Dick Scheffers.
 
De presentatie van Ik wou dat ik jouw leven had heeft plaatsgevonden op 4 november in The Irrational Library, Doelstraat 31 zwart, Haarlem.
 

Heeft u de eerste presentatie van het boek, op 4 november in Haarlem, gemist?

 
Rick Treffers is nog te zien en te beluisteren op onderstaande data en lokaties:
08 – 11 De Nieuwe Anita, Amsterdam
10 – 11 Huiskamerconcert, Castricum
15 – 11 Broese Boekverkopers, Utrecht
16 – 11 Kattencafé Poespas, Leeuwarden
08 – 12 Blokker Boekhandel, Heemstede
16 – 12 Concerto, Amsterdam

 • Onlangs verschenen

  Ik wou dat ik jouw leven had
  Uitgeverij Vreugdenberg
  ISBN 978-90-821733-7-6
  Prijs EUR 16,95

   

  bestelknop

Uitgeverij Vreugdenberg | info@uitgeverijvreugdenberg.nl