Uitgeverij Vreugdenberg

In 2013 is Uitgeverij Vreugdenberg gestart. Achter deze uitgeverij verschuilen zich onze namen. Nadat drie jaar lang het Bobschrift, overigens naar volle tevredenheid, bij uitgeverij Douane in Rotterdam het licht zag, gaven we gehoor aan een lang gekoesterde wens zelf de regie te hebben over onze gekkigheden. Daarmee was de oprichting van onze eigen uitgeverij een feit. Het is een beweging tegen de stroom in, met plezier en overtuiging. Wij gaan voor het gedrukte boek in kleine oplages. Voor de liefhebber van literatuur, en wat daar tegenaan schurkt.

 

Al zeggen we het zelf, de naam is treffend gekozen. ‘Uitgeverij Vreugdenberg’ is van een dermate stoffig gehalte dat eenieder de retrobeweging direct zal herkennen. Vreugdenberg is de naam van een verzorgingshuis of van een familiehotel dat allang failliet had moeten zijn. Duimendik stof.

 

De kenner weet het: Alex Vreugdenberg is ook het alter ego van Bob den Uyl, waarmee wij een langdurend saluut brengen aan de kern van onze samenwerking, de liefde voor het werk van Bob den Uyl. Uitgeverij Vreugdenberg zal zich echter niet beperken tot Bob den Uyl, maar streeft meer doelen na.

 

Terug naar het overzicht

Uitgeverij Vreugdenberg | info@uitgeverijvreugdenberg.nl